Vesikatto

Kuntotarkastukset

Kun vesikate alkaa olla korjaamisen tai uusimisen tarpeessa on viisasta kartoittaa katon tilanne. Ennen tarjouspyynnön lähettämistä on hyvä olla selvillä tarpeellisista toimenpiteistä ja siitä, mistä tarjousta pyydetään.

Tarjouspyynnöissä ja tarjousten luennassa avustaminen

Tarjouspyynnön laatiminen on tarkkaa puuhaa. Saatujen tarjousten lukeminen, sisällön ymmärtäminen ja keskenään vertaileminen ei ole helppoa sekään. Halvin ei ole välttämättä laadukkain, paras eikä pitkällä aikavälillä edullisin. Ota avustaja tulkitsemaan tarjousta, jotta tiedät, mitä olet ostamassa seuraaviksi vuosikymmeniksi.

Kattourakan laadunvalvonta

Kalliiksi tulevaa urakkaa tulee valvoa, jotta maksetulle rahalle saadaan vastinetta. Valvoja käy työmaalla toteamassa, että työ on suoritettu Kattoliiton, Rakennusteollisuus Ry:n (RT) ja Rakennusinsinöörien Liiton (RIL) antamien ohjeiden mukaisesti käyttäen niitä materiaaleja, joista olette maksaneet. Valvoja huolehtii myös, että luvatussa aikataulussa pysytään ja urakka luovutetaan valmiiksi loppuun saatettuna. Valvoja huolehtii, että työmaalla vaaditut lakisääteiset työturvallisuusasiat ovat kunnossa.

Asiantuntijamme auttaa

Taloteekin  Krisse Teräs omaa yli kymmenenvuotisen kattoasentajan kokemuksen ja on sittemmin siirtynyt suorittamaan työnjohtoa ja valvontaa. Moneen kertaan on tullut todetuksi, että laadukas jälki syntyy suunnittelun, oikeiden materiaalien, ammattiasentajien ja valvojan toimivalla yhteistyöllä. Krissen asenteeseen kuuluu pitää asiakas tietoisena urakan kulusta, jotta vältytään turhauttavilta yllätyksiltä. Asiakas saa myös ohjeet katon huoltoon jatkossa, jotta uuden pinnan elinkaari olisi mahdollisimman pitkä.

Ota yhteyttä ja totea itsekin, että osaamista on 040 5330826 tai krisse@taloteekki.fi